Консултиране по телефона

Искате да запазите своята анонимност. Не искате да афиширате проблемите си. Специалистите на СНЦ „Алтруист” ще отговорят на всички ваши въпроси по телефона. Питанията ви могат да бъдат свързани с психология, право, педагогика, социални дейности, права на човека и всичко друго, което ви терзае. Анонимността ви ще бъде запазена. Ако поради някаква причина се срамувате да се явите лично в офиса на сдружението, за да зададете въпросите си лично, това е вашият начин да получите желаните отговори. Ние пък ще публикуваме въпросите и отговорите тук, в сайта, за да може и други хора, със същия проблем бързо и безпроблемно да намерят отговорите, които са им необходими.

Кризисна интервенция

Емоциите са взели връх. Изпаднали сте в криза и не можете да се овладеете. Специалистите на СНЦ „Алтруист” могат да ви помогнат да овладеете емоциите си.

Психологическо консултиране

Високо квалифицираният екип психолози на СНЦ „Алтруист” ще ви помогнат да локализирате проблемите си;

Дългосрочна психотерапия

Ако имате нужда от психологическа подкрепа, екипът от психолози на СНЦ „Алтруист” ще ви я окаже. Ние ще изготвим за вас индивидуална програма за психологическа интервенция с цел да ви помогнем да се справите с проблемите си.

Фамилно консултиране

Имате проблеми в семейството. Кой ли няма. Специалистите на СНЦ „Алтруист” ще ви помогнат да намерите верния тон, да преодолеете кризата и да се преоткриете.

Социално посредничество

Социалните работници на СНЦ „Алтруист” са на ваше разположение, за да ви помогнат да откриете възможностите, които имате за получаване на социални помощи. Не знаете какво ви се полага? Не знаете към кого да се обърнете за информация и помощ? Не знаете какви документи трябва да попълните и да представите? Обадете се, уговорете си час с нашия социален работник и ще получите добронамерена и компетентна помощ. Ние пък ще публикуваме въпросите и отговорите тук, в сайта, за да може и други хора, със същия проблем бързо и безпроблемно да намерят отговорите, които са им необходими.

Юридическо консултиране

Юристите на СНЦ „Алтруист” са на ваше разположение, за да ви помогнат да се ориентирате в лабиринта, наречен българско законодателство. Можете да зададете въпроса си по телефона или след предварителна уговорка да дойдете в офиса и лично да разговаряте с нашите юристи. Ако проблемите ви са в сферата на нашата дейност, ще получите възможно най-добронамерената и компетентна консултация. Ние пък ще публикуваме въпросите и отговорите тук, в сайта, за да може и други хора, със същия проблем бързо и безпроблемно да намерят отговорите, които са им необходими.

Рехабилитационни услуги на извършители на насилие:

  • Дроп-ин-център – Усещате, че кризата е на път да ви завладее. Познавате симптомите и сте решили да туширате проблема, преди да е станало прекалено късно. Дроп-ин-центърът на СНЦ „Алтруист” е на ваше разположение. Елате, споделете, смъкнете тежестта на емоциите от плещите си. Специалистите на СНЦ „Алтруист” ви чакат. Ще ви помогнат да се овладеете;
  • Организиране на групи за взаимопомощ – СНЦ „Алтруист” организира групи за взаимопомощ за лица, нарушили закона;